Ofte stilte spørsmål

Hvordan vet jeg at min ordre er bekreftet?

Du mottar en ordrebekreftele på din mail så snart kjøpet ditt er godkjent.

Kan jeg endre min bestilling?

Bare ta kontakt med oss så justerer vi din ordre etter dine ønsker.

Glemt passord?

Klikk på; logg inn og så klikker du på; glemt passord så sender vi en lenke til din mail adresse som du følger for å endre passord.

Leveringstid

Normalt tar leveringen mellom 1-5 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. Du får en mail med sporingnummer når pakken sendes. I perioder med ekstra stor pågang kan det ta noe lenger tid - både fra vår og posten sin side.

Frakt

Vi har fast frakt på kr 49,-

Du kan velge mellom:

Pakke i postkassen - Pakken blir levert til din postkasse. Dette forutser at pakken passer din postkasse. Hvis ikke blir den sent til nærmeste hentested.

Pakke til hentested - Pakken blir levert til nærmeste postkontor/Post-i-butikk.

Alle pakker blir sent med sporing og du vil få hente og leveringsvarsler.

Retur

Du har full angrerett i 14 dager etter at du har mottatt din bestilling, vedlagt din ordre følger bytte og returskjema som må fylles ut og returneres sammen med varen. Retur forutsetter at varen er ubrukt og all merking må være intakt. Ved kjøp av klær eller sko sender vi alltid med returetikett. Bruk av vår returetikett koster kr 89,- og trekkes fra refusjonsbeløpet. Returetikett må limes på pakken som skal i retur. Pakken som skal sendes tilbake må leveres til post-i-butikk. Posten/BringAngreretten gjelder ikke varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt.

Bytte av størrelse eller farge

Legg inn en ny bestilling i nettbutikken på ønsket størrelse eller farge. Når du kommer til handlekurven, legg til en merknad der du spesifiserer at det er et bytte av varen med ordrenr på tidligere ordre. Vi spanderer frakten på ny ordre når det er bytte av størrelse eller farge på produkt, der det er lik pris. Frakten blir fjernet når ordren blir behandlet.

Varen du ikke skal ha returnerer du som normalt.

Reklamasjon

Er det en feil med varen er det bare å ta kontakt så tar vi varen i retur og sender deg ny, om ikke produktet er utsolgt, er produktet utsolgt refunderer vi varens kostnad.
Reklamasjonsretten bortfaller i tilfelle hvor varen er vasket feil evt utsatt for unormal slitasje.

Forbehold knyttet til levering

Avik knyttet til varelager kan forkomme da lageret reguleres elektronisk via vårt kassesystem og det kan skje en fosinkelse knyttet til oppdatering av lager i nettbutikk..

Send oss gjerne en melding

Har du spørsmål om din ordre eller er det noe annet du lurer på